Verkoeling van je hond

Honden hebben moeite met het afvoeren van hun warmte. Dit kunnen zij namelijk niet via hun huid zoals wij mensen. Honden kunnen alleen warmte afvoeren door te hijgen en door te zweten via hun voetzooltjes. Dat betekent dat een hond het al snel warm heeft en ook dat honden eerder last hebben van oververhitting dan mensen. 

Op warme dagen is het fijn als we onze honden kunnen helpen met koelen. 

Laat je hond nooit achter in de auto op zonnige dagen, de temperatuur loopt snel op en denk ook aan hun pootjes. De grond kan te heet worden zodat honden hun pootjes verbranden.

Resultaten 1 - 5 van 5
€ 10,95
Meer info

Koelbandana hond

Koelbandana voor je hond. Staat erg leuk en heel functioneel met warme dagen. Bevat 1 rij verkoelende korrels. Na 20-30 min in water ca 5 dagen verkoeling.

icons bandana

Ook nog maten: 
(op=op) Maat XXS: 15 - 20 cm 
Maat XS: 20 - 30 cm 
Maat XL: 66 - 81 cm

-50% € 25,38
4 5 1 Product
Meer info

Koelvest hond

Heeft jouw hond het ook zo zwaar tijdens die warme dagen, in warme auto's en op vakantie? De wrap is een verkoelend vest en koelt een groter oppervlak van het lichaam dan een bandana of halsband. Het koelvest wordt om de hals en borstkas bevestigd met klittenband en heeft overal geleikorrels die koelte afgeven als je hond koelvest draagt. Voordeel van dit coole vest is natuurlijk dat je hond hem om kan houden met wandelen. Leg de wrap ca 20-30 minuutjes in koud water, even een beetje laten opdrogen en dan blijft hij wel een dag of 5 verkoelend.

Cooling Wrap | Koelvest hond

€ 19,95
4 5 1 Product
Voorraad: 9 Meer info

Koeldeken hond

Heeft jouw hond het ook zo zwaar tijdens die warme dagen, in warme auto's en op vakantie? Op deze handige mat kan hij verkoeling zoeken. Handig voor in de bench, achterin de auto (let op, kan wel wat vochtig blijven) of waar dan ook! Leg de mat 20 minuutjes in koud water, even een beetje laten opdrogen en dan blijft hij wel een dag of 5 verkoelend.

icons petmat

Maat S: 30 x 45 cm op=op

€ 8,95
Meer info

Koeldeken wasbare hoes

Deze hoes is handig om je Petmat schoon te houden. Mag gewassen worden in de machine! Ook als alternatieve kleur leuk natuurlijk.

icons cover

€ 21,95
Meer info

Koel halsband

Coole halsband voor je hond. Ze zien eruit als de bandana maar dan zonder flapje. In de bandana zit 1 ring met verkoelende geleikorrels maar de collar is breder en heeft 2 ringen waardoor een breder oppervlak gekoeld wordt. Na 20 minuutjes in het water is de collar 5 dagen lang verkoelend op de halsslagaders van de hond. Voor veel honden heel aangenaam op warme dagen en in hete auto's. De collar kun je sluiten met klittenband.

Cooling collar \ Koel halsband voor honden

 

 

 

One size: halsomtrek 57,5 tot 75 cm.

Resultaten 1 - 5 van 5

Nieuwsbrief

Ontvang Tips & aanbiedingen

Wil je hier je roepnaam en achternaam invullen? Of mevrouw of meneer achternaam als je dat fijner vind...
Je e-mailadres lijkt niet goed ingevuld, wil je het nog eens proberen?
Oeps! Iets ging niet goed. Probeer het nog een keer.