Consult & reading

Wanneer je het idee hebt dat jouw dier niet in balans is en je wilt daar iets aan doen, dan kun je een afspraak met me maken voor een consult.

Denk aan dingen als:

 • Je dier heeft gedragsproblemen, zit niet lekker in z'n vel of vertoont ineens ander gedrag.
 • Of jullie samenwerking verloopt niet soepel en je hebt geen idee wat je nu voor stappen moet zetten.

Ik heb twee vormen van consult. De ene vorm is een consult op afstand en de andere vorm is een live consult.

Consult op afstand

Hiervoor heb ik twee foto's en de naam van je dier nodig. Ik ontvang graag 2 foto waar je dier alleen op staat. Wanneer de vraag betrekking heeft op de interactie tussen jullie, ontvang ik ook graag een foto van jullie samen*. In aanvang wil ik nog niet teveel weten omdat dit mijn hoofd aan het werk zet. Ik wil eerst afstemmen op de foto's en daarna contact hebben via telefoon of e-mail.

 • Ik stem af op het dier en kijk wat er aan informatie komt. 
 • De informatie zet ik op de mail en koppel ik naar je terug.
 • Vervolgens heb je de ruimte om jouw verhaal te doen en hoor ik graag van je of ik op het juiste spoor zit. Je kunt nog aanvullende vragen stellen.
 • Ik geef je een advies en selecteer bachremedies voor je dier. In veel gevallen is het heel fijn om jullie samen te behandelen.
 • Na 3 weken hebben we contact per mail over de voortgang. 

Duur van de behandeling met Bachremedies is afhankelijk van het probleem en de duur van het probleem maar ga uit van minimaal 2 maanden.

* Het tarief geldt voor de reading van 1 dier inclusief 1 flesje Bachremedies van 30 ml, wanneer er een persoon of ander dier bij betrokken is en de wens is om hier ook een reading voor te doen en Bachremedies voor te selecteren, dan zijn dit dus twee readings.

Boek nu een reading met Bachdruppels

Consult op locatie

De locatie is afhankelijk van het dier en van de situatie. Ik heb (nog) geen eigen praktijkruimte en werk meestal op stal / bij jou thuis, in de eigen omgeving van je dier. Voor mensen met honden is het ook mogelijk om naar Scheveningen te komen en hier samen een wandeling te maken.

 • Vooraf aan onze eerste afspraak maak ik contact met het dier en stem ik af op de situatie via foto's en de naam. Dit is geen uitgebreide reading maar even aftasten en kennismaken.
 • Op locatie hebben we een gesprek en observeer ik het dier en indien gewenst jullie samen*.
 • Ik selecteer Bachremedies voor het dier of voor jullie beide*.
 • Na een week of 6 hebben we een vervolgafspraak om te bespreken hoe het is gegaan en hoe verder.

De inhoud en het na-traject van het consult zijn afhankelijk van de vraag.

* Het consulttarief geldt voor 1 dier / persoon en 1 flesje Bachremedies van 30 ml. Wanneer er meerdere dieren/personen worden meegenomen in dit consult, geldt er een meerprijs voor de korte reading vooraf aan het eerste consult en voor elk kwartier dat het consult langer duurt om de extra dieren/personen te bespreken en de juiste remedies te selecteren. Zie tarieven voor meer informatie.

Maak nu een afspraak voor een consult of coachingsgesprek

Ik ben geen dierenarts

Ik ben geen dierenarts en ik stel geen diagnoses over ziektebeelden. Wanneer je dier dus fysieke problemen heeft is het raadzaam om deze te laten onderzoeken door een goede dierenarts. Ik zeg expres goede omdat de kwaliteit van sommige dierenartsen naar mijn mening nog wat te wensen over laat. Gedragsproblemen bij dieren kunnen ook voortkomen uit fysieke problemen. Een dier laat niet altijd duidelijk merken dat het pijn heeft dus het is in veel gevallen niet het eerste waar mensen aan denken. 

 

Nieuwsbrief