Foto Reading

Zou je zo graag eens wat vragen willen stellen aan je dier? Of loop je tegen dingen aan in jullie contact? Een foto reading kan antwoord geven op vragen of inzicht geven in de relatie tussen jou en je dier.

Onbegrepen

Hoe goed we ook voor onze dieren willen zorgen, soms begrijpen we ze gewoon niet. Dan kunnen we ze niet geven wat ze eigenlijk zo hard nodig hebben. We krijgen goedbedoelde adviezen uit onze omgeving die niet goed voelen of niet werken.

Dieren hebben ook gevoelens & behoeftes

Dieren zijn geen mensen, we moeten ze ook niet behandelen als mensen. Maar ze hebben wel gevoelens en behoeftes. Ook dieren voelen verdriet, eenzaamheid en onzekerheid. Daarin verschillen ze niet van ons.

Reading

Het kan heel verhelderend zijn om een reading te laten doen bij je dier. Bij een reading stem ik af op de energie van jouw dier d.m.v. een naam en foto's.  Dit is voor dieren een heel natuurlijke manier van communiceren. In dit contact ontvang ik beelden en gevoelens. Het dier laat me vaak letterlijk dingen zien. Dieren zijn oordeelloos. Ze zullen dus niet oordelen over gevoelens of gedrag van mensen. Ze kunnen wel verdrietig zijn om iets wat er gebeurt of is voorgevallen. Ze kunnen aangeven waar ze moeite mee hebben, waar ze behoefte aan hebben of wat ze voelen.

De reading kan goed helpen bij het selecteren van Bachremedies om je dier te ondersteunen.

Boek nu een reading met Bachdruppels

Lees ervaringen van anderen met mijn readings en behandelingen

Nieuwsbrief