Recensies

Ik kan een heleboel vertellen over wat ik doe, maar hoe anderen hebben ervaren wat ik doe is natuurlijk ook heel fijn om te weten. Dus hierbij enkele ervaringen.

Wil je zelf ook een recensie toevoegen? Ga dan hier naar het recensie formulier!

 Je kunt ook een review achterlaten op Google: Ga daarvoor naar Google reviews.

  

Petra weet op een heldere manier het karakter en de knelpunten van het dier neer te zetten

Eline | zaterdag, 28 oktober 2017

Na wat oriënteren op verschillende websites over readingen met dieren gaven de positieve ervaringen van anderen en de heldere communicatie de doorslag: ik wilde graag dat Petra een reading ging doen met aanvullende Bach-remedie van mijn paard. Wauw, ik heb ook echt absoluut geen spijt gehad! 

Petra weet op een heldere manier het karakter en de knelpunten van het dier neer te zetten. Ze is erg goed in het aanreiken van handvaten om op verder te bouwen en heeft veel verstand van de Bach-remedies. Deze remedies weet ze dan ook perfect te matchen aan het dier. Ze is ook meer dan bereid om op al je vragen te antwoorden en weet ook helder antwoord te geven.

Dus zoek je een betrouwbaar, behulpzaam, wijs en goed communicerend persoon die weet waar ze het over heeft: ik kan iedereen aanraden een reading bij Petra aan te vragen! 


Eline. 

De kracht van Petra is dat ze kan luisteren, middels vragen 'de rode draad' weet te benoemen en niet oordeelt

Anoniem | maandag, 06 maart 2017

Twee jaar geleden kwam via Dierensteun La Vida een herplaatshond bij mij. Een lieve al wat oudere hond die vermoedelijk niet veel had meegemaakt. Ik woonde toen nog niet zolang in mijn appartement maar had al geluidsoverlast van de bovenbuurvrouw. De oplossing leek een geluidsdichte slaapkamer maar helaas maakte de aannemer er een bouwval van. De stress begon bij mij z'n tol te eisen en uiteindelijk ben ik verhuisd.

Een nieuwe start op een nieuwe, fijne plek. Helaas kreeg ik erg veel pijn en was mijn stress op mijn hond overgeslagen. Daarbij had zij toch meer meegemaakt dan eerst gedacht, de dierenarts ontdekte een kogel in haar poot. Kortom, wij beiden waren uit balans. Via Jet van La Vida kwamen wij bij Petra terecht.

De kracht van Petra is dat ze kan luisteren, middels vragen 'de rode draad' weet te benoemen en niet oordeelt. Hierdoor voelde ik me veilig om me kwetsbaar op te stellen. Samen konden we de benodigde Bach druppelmix samenstellen. Toen de eerste problemen waren aangepakt, bleken er nog onderliggende problemen te zijn. Ook hier wist Petra weer 'de rode draad' te vinden. Hond en ik zijn er nog niet maar wel op de goede weg.

Helaas bleek mijn pijn een lichamelijke oorzaak te hebben en moet ik binnenkort geopereerd worden. De hond gaat bij goede vrienden logeren. Een spannende tijd maar met de hulp en steun van Petra gaan wij er komen. Hartelijk dank daarvoor lieve Petra!

Anoniem

Shivashakti oogt nu relaxter dan ooit

Olga & Shivashakti | vrijdag, 21 oktober 2016

Voor mijn geadopteerde poezenbeest had ik al eens heel veel baat gehad bij advies van een Bach consulente die werkzaam was bij een Rotterdams dierenasiel. Shivashakti was namelijk een 'plaspoes met agressieve uithalen'. Ze had mijn appartement in korte tijd tot één grote, stinkende kattenbak gemaakt en ik zat onder de krassen van haar nagels.

In zeer korte tijd na het nemen van de juiste Bach remedies veranderde zij in een relaxte huispoes die zich op gezette tijden graag door mij liet aanhalen! Dit voelde echt als een wonder! Tijdens onze verhuizing naar Scheveningen heb ik haar ook ondersteund met Bach druppels en is haar oude gedrag niet bovengekomen gedurende deze stressvolle situatie.

In Scheveningen heb ik Petra leren kennen. 

Reading & Bachdruppels

Zij heeft één keer een reading gedaan bij Shivashakti. Petra zag dat Shivashakti's eerste levensdagen en weken in het nest traumatisch zijn geweest. Ook liet ze weten dat de poes het heel fijn vindt wanneer ik tegen haar praat en dat zij deze vorm van aandacht nodig heeft. Verder kreeg ik dieetadvies mee.

Shivashakti en ik zijn alle twee onder begeleiding van Petra verder gegaan met de Bach remedies. Haar geestelijke balans stond onder invloed van mijn fysieke & mentale toestand en dus was er ook voor mij werk aan de winkel. 

Shivashakti bloeide nog meer op. Ze speelde meer, was niet meer schrikachtig, liet zich langer aaien. Ze voelde zich veilig genoeg om 'op avontuur te gaan’ in het trappenhuis en op straat in de buurt van de voordeur. Ik zag dat ze zoveel gelukkiger was dan voorheen! 

Emigreren naar Duitsland

En toen werd ik verliefd op een man die zo allergisch is voor katten dat hij ervan stikt. Daarnaast woont hij in Duitsland. Het was een moeilijke beslissing, maar ik zou emigreren en Shivashakti zou naar zijn ouders gaan. Petra heeft ons hier heel erg in ondersteund met haar heldervoelendheid en Bach bloesemtherapie. 

Het is ongelofelijk, maar Shivashakti heeft de hele verhuizingschaos zeer ontspannen ondergaan.

Het is ongelofelijk, maar Shivashakti heeft de hele verhuizingschaos zeer ontspannen ondergaan. Zelfs tien uur lang in de verhuiswagen ging probleemloos. En toen begon de inburgering bij mijn Duitse schoonouders. Ik was heel bang dat ze weer zou gaan plassen in huis, ook al had ze dit al heel lang niet meer gedaan. 

Maar dit is niet gebeurd! Ik geloof heilig in werking van de Bach druppels en dat Petra’s adviezen hieraan hebben bijgedragen. 

Shivashakti oogt nu relaxter dan ooit, gaat naar buiten in de tuin en blijft ontspannen bij mijn schoonouders. 

Ik mis haar enorm en heb soms nog wel eens heimwee naar onze tijd samen in mijn strandhuisje. Daar neem ik nog steeds Bach druppels voor in :-)

Dank je wel lieve Petra! Je bent goud waard!

Ze wist verbazend veel te vertellen over Dushi

Diane | donderdag, 06 oktober 2016

Petra heeft mij destijds geholpen met mijn KWPN merrie Dushi. Ze heeft een reading gedaan met een recente foto van van Dushi. Ze wist verbazend veel te vertellen over Dushi haar lichamelijke klachten en karakter zonder dat zij hierover geïnformeerd was. Het was voor mij een bevestiging over Dushi wat ik allemaal van haar wist en wat reguliere dierenartsen van goed aangeschreven paardenklinieken niet konden inzien. 

Voor haar klachten heeft Petra een remedie van Bach bloesemdruppels samengesteld en mij advies gegeven hoe ik Dushi verder kon ondersteunen. Het contact verliep erg fijn met Petra en ook het keurige pakketje met de Bach bloesem druppels werd erg snel bezorgd.

Een grote dank aan Dier in Balans

Jet - Dierensteun La Vida | dinsdag, 20 september 2016

dahlia dierensteun la vidaDahlia werd voor het eerst gespot bij het asiel Chiripaina in Guarena (Spanje).
Zij kwam daar regelmatig eten, maar als ze mensen zag, ging ze er als een
haas vandoor. Later kwam zij bij een huis daar in de buurt eten. De mensen wilden eerst niet dat het asiel haar zou vangen omdat ze bang waren dat het leven in het asiel niet goed zou zijn voor Dahlia.
Inmiddels mistte Dahlia een stuk van haar voorpoot, de gevaren op straat zijn groot.
Met wat uitleg over het asiel mochten we toch een poging doen om 

Dahlia verstijft bij vreemden

Dahlia op hun terrein te vangen. Door de omheining was het veilig genoeg om haar wat rustgevende medicatie te geven en na een tijdje konden we dichtbij komen en haar vangen. De eerste tijd was Dahlia alleen maar bang.

Langzamerhand kreeg ze wel wat vertrouwen in haar vaste verzorgers maar bij vreemden verstarde ze helemaal. Dit is ook te zien op de foto.

dahlia 3

La Vida heeft toen contact gezocht met Dier in Balans en Dahlia kreeg druppels van Bach om haar te helpen. 

Haar vaste verzorger nam haar in huis als pleeggezin waar ze ook hulp en
steun had van een andere hond. Binnen twee maanden was Dahlia flink vooruit gegaan. Haar gastgezin schrijft: Dahlia is een stuk beter en ze is ook relaxter sinds ze de druppels krijgt. Iedere dag krijgt ze een beetje meer vertrouwen.

We zijn blij voor Dahlia dat ze zich nu beter voelt. De filmpjes spreken boekdelen.

Een grote dank aan Dier in Balans voor de reading met Dahlia waardoor er meer begrip is voor haar en voor de druppels die haar hielpen ontspannen en weer blij te worden!!

 

Ik ervoer een prettige betrokkenheid

Annelies | zaterdag, 21 februari 2015

In het verleden heb ik een kater van mij naar tevredenheid behandeld met bachbloesemdruppels. Omdat één van mijn huidige poezen nogal angstig gedrag vertoonde heb ik contact opgenomen met Petra. Zij vroeg mij een aantal foto's van de poes op te sturen en heeft een fotoreading gedaan. Ik vond het verbluffend wat zij zag en hoe goed zij deze kat kon 'lezen'.  Zij heeft haar interpretaties via de mail aan mij voorgelegd en ik heb daar weer op gereageerd. Zij heeft twee flesjes met bachbloesemdruppels gemaakt en naar mij opgestuurd. De instructies over manier van inname kwamen via de mail.

De druppels waren makkelijk in te geven en hebben wederom gewerkt; de poes heeft meer zelfvertrouwen, is rustiger, geeft duidelijker aan wat ze wil en niet wil. Ik mag haar veel meer aaien en aanraken! Petra neemt je vragen serieus en heeft er tijd en aandacht voor. Ik ervoer een prettige betrokkenheid en je kunt haar altijd bellen/mailen als er onduidelijkheden/vragen zijn. Dank Petra!

Alternatieve behandelmethode succesvol!

Harriët | vrijdag, 13 februari 2015

Toen ik bij de dierenarts kwam met de vraag wat ik mijn hond kon geven voor de verhuizing naar Curacao, adviseerde hij om niets te geven. De hond zou de reis wel overleven, beter om haar niet half te verdoven. Toch zat het me niet lekker. De hond voelt al weken van te voren de onrust en komt in een totaal nieuwe wereld. Daarnaast was het een gegeven dat de hond van zichzelf al wat angstig is en last heeft van verlatingsangst. Via internet ontmoette ik Petra, een soort medium voor dieren, die zowel persoonlijk als middels een foto een internet-reading geeft voor slechts 55 EUR.

Wat een bijzondere ervaring om een totaal vreemde jouw hond te laten “lezen” en tot de ontdekking te komen dat alles klopt wat ze aangeeft! Mijn hond was onzeker, eenzaam en bleek een groot verdriet te hebben (verloor 2 jaar geleden haar grote broer). Ook gaf Petra aan hoe de hond daarmee omgaat en wat ze nodig heeft. Ook dat klopte helemaal! Maar het mooiste komt nog: middels de Bachbloesemtherapie kon zij druppels samenstellen, helemaal gericht op deze hond. Daarmee kon ik al weken voor de verhuizing starten en nog weken daarna mee doorgaan. Wat een uitkomst!

Wat Petra mailde over mij en mijn hond was enorm herkenbaar

Leonie | zaterdag, 06 december 2014

Via de site van Petra had ik bach bloesemdruppels besteld i.c.m. een consult. Wat Petra mailde over mij en mijn hond was enorm herkenbaar en kon ik zeker wat mee. Daarnaast kon ze ook uitgebreid antwoord geven op mijn vragen, wat heel fijn was en heeft geholpen om ervoor te zorgen dat zowel ik als mijn hond zekerder werden. 

Nieuwsbrief